Tyco Collector's Forum -
Welcome to the forum.
Username:
Password:
Save Password


Register
Forgot your Password?
  Home   Forums   Events Calendar   Forum Admins & Mods   FAQ   Install Search Provider   Register
Active Topics | Active Polls | Newsletters | Member Map | Members | Online Users |
[ Active Members: 0 | Anonymous Members: 0 | Guests: 7 ]  [ Total: 7 ]  [ Newest Member: Accutron ] Select Skin:
 All Forums
 Forum Related
 Forum Updates
 UTF Encoding Issue Fixed
   Only Administrators can post NEW topics in this forum
   Only Administrators can reply to topics in this forum
 Printer Friendly
Author Previous Topic: Topic Column Width Formatting Topic Next Topic: Number of Visitors Trending Analysis.  

New_York_Central
Founder


NYCDreyfussAvatar

Status: offline

 Posted - February 15 2010 :  02:34:57 AM Link directly to this topic  Show Profile  Add New_York_Central to Buddylist
There were issues with certain users language settings on their home systems. This caused formatting issues, mostly with special characters and key sequences. I've addressed this issue and all of the previously screwed up posts now show up correctly. Not the best explantion but it's good enough for these purposes.
 Country: USA  ~  Posts: 1310  ~  Member Since: October 30 2005  ~  Last Visit: October 05 2022 Alert Moderator 
  Previous Topic: Topic Column Width Formatting Topic Next Topic: Number of Visitors Trending Analysis.  
 Printer Friendly
Jump To:
 Image Forums 2001 This page was generated in 0.52 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000